Continental ContiTouringContact CV95

BerĂ€knad lĂ€stid: 2 minuter ⏳

Introduktion

Continental ContiTouringContact CV95 har utvecklats för sportkuponger och lyxiga sedaner, och har ett brett spektrum av teknik som Àr utformad för att ge en hög standard under alla vÀderförhÄllanden.

En kiseldioxidförbÀttrad slitbanemassa sÀkerstÀller att dÀcken griper i vÄta, torra och i lÀtta snöiga förhÄllanden, medan detta ocksÄ förbÀttras av de tre-radiella slitbanekonturerna som ökar greppet i vÄta förhÄllanden genom att skingra vatten och minska vattenplanets risker, Àven om det kan vara bÀttre.

DĂ€cktest: Continental ContiTouringContact CV95

DÀcken har en datoroptimerad slitbana för att ge en tyst körning och Continental har anvÀnt sitt eget system för att minska vÀgbuller. Sipes ger dragkraft i snön och hÄllbarhet Àr försedd med dubbla stÄlremmar som kombineras med en spirallindad ledfri nylonförstÀrkning.

Fördelar

  • Torr dragkraft
  • Hörnning
  • Tyst och bekvĂ€m körkvalitet

Nackdelar

  • Vinterhantering
  • Treadlife
  • Ingen körstrĂ€cka garanti

Sammanfattning

Continental har en historia av att bygga solida prestandadÀck, men vi kÀnner att ContiTouringContact CV95 blir lite kort. Medan dragkraft under torra förhÄllanden Àr mycket bra, Àr vintergrepp inte sÄ bra, sÀrskilt i djup snö eller pÄ is. För att vara rÀttvis sÄ Àr det vanligtvis fallet med de flesta helÄrsdÀck.

DÀr detta dÀck verkligen lyser Àr det med en smidig, tyst och bekvÀm körning. Som ett turdÀck har Continental lagt stora anstrÀngningar pÄ att ge exceptionell körkvalitet.

Treadlife har varit ett annat omrÄde för mÄnga förare. För det pris du förvÀntar dig en lÀngre livslÀngd. Bristen pÄ en garanti pÄ körstrÀcka pÄ slitbanor hjÀlper inte heller.

Sammantaget rankar vi CV95 i den nedre halvan av turnén hela sÀsongen.

DĂ€ckstorlekar

  • 225 / 50R17 94V BSW

LÀgsta pris pÄ Continental ContiTouringContact CV95

För att se det senaste, lÀgsta priset pÄ Continental ContiTouringContact CV95-dÀcken, klicka pÄ den stora knappen nedan.

Stort lycka till i ditt sökande!

The following two tabs change content below.
Continental ContiTouringContact CV95
Hej! Det Ă€r jag som Ă€r DĂ€ckBanditen. Jag Ă€r helt galen i dĂ€ck som du kanske listat ut. AnvĂ€nd dig av mina utförliga dĂ€cktest jag publicerat för att fatta rĂ€tt köpbeslut gĂ€llande dina dĂ€ck. Viktigast av allt — glöm inte att dela mina inlĂ€gg! Jag hoppas du gillar det hĂ€r!
Continental ContiTouringContact CV95

Latest posts by DĂ€ckBanditen (see all)