Continental Purecontact LS

BerĂ€knad lĂ€stid: 3 minuter ⏳

INTRODUKTION

Pure Contact LS Ă€r Continental Tires helĂ„rsdĂ€ck för turbilar, vagnar, kuponger och smĂ„ stadsjeepar. DĂ€ck Ă€r utformat kring tanken pĂ„ utmĂ€rkt fordonsrespons, komfort och dragkraft under alla vĂ€gförhĂ„llanden. Tillsammans med att de Ă€r en utmĂ€rkt sommarartist, fungerar dessa dĂ€ck exceptionellt bra under vintrar, regn och isiga förhĂ„llanden samtidigt som de ger maximalt grepp. AnvĂ€ndarrecensioner tyder pĂ„ att detta dĂ€ck förbĂ€ttrar bilhantering, körkvalitet och bromsgrepp jĂ€mfört med andra liknande dĂ€ck. Ägare hĂ€vdar att bromsstrĂ€ckan minskas med mer Ă€n 10%. DĂ€cken Ă€r kĂ€nda för att hĂ„lla nĂ„gonstans cirka 50 000 mil Ă€ven under tuffare vĂ€gförhĂ„llanden. De finns i 29 olika storlekar frĂ„n 16 ”upp till 20” för att passa ett brett utbud av moderna bilar.

KONSTRUKTION

DÀckets interna konstruktion Àr gjord av ett enda lager polyesterhölje för en total konstruktion med lÀgre vikt och mindre egenvikt pÄ bilens upphÀngning. Den höga spetsen ger lyhörd hantering vid bromsning, acceleration och svÀngning med körkomforten pÄ ett GT-kvalitetsdÀck. Dubbla stÄlremmar Àr förstÀrkta av tvÄ ployamidöverdrag för att maximera hÄllbarheten och körstabiliteten i hög hastighet.

Temperaturaktiverade funktionella polymerer i Pure Contact LS: s slitbanemassa ökar den totala sammansÀttningen och ger bÀttre dragkraft, dÀckslitage och brÀnsleeffektivitet. Slitbanans asymmetriska mönster har stabila löpband i axeln för sidogrepp och snabba kurvor. Den breda mittribben ger solid centrerad kÀnsla och sÀker spÄrning av rak linje.

Continentals Comfort Ride-teknik ger ett underlag under slitbanan som Àr utformad för att isolera slitbanan frÄn höljet och minska hyttens vibrationer. Företagets silanbelÀggning pÄ dÀcksammansÀttningen förbÀttrar greppet pÄ vÄta och isiga förhÄllanden. De svepande slitbanespÄren i kombination med djupa perifera vattenkanaler hjÀlper till att avbryta hydroplanering.

Pure Contact’s sippade axlar och mellanliggande slitbaneblock hjĂ€lper till att skapa de greppkanter som krĂ€vs för grepp i snö och isiga vĂ€gförhĂ„llanden och dragspĂ„ren fĂ„ngar snö i slitbanan för att ge snö till snö.

SPECIFIKATIONER

Continental Pure Contact LS finns i 29 olika storlekar för att passa ett större antal fordon. 195/55-R16 Àr den minsta dÀckstorleken, och Pure Contact LS finns i olika storlekar upp till 245/45-R20 med en vikt pÄ 16 kg för de lÀttaste och 28 kg för det tyngsta dÀcket i serien. Med sin geniala slitbanekonstruktion kan detta dÀck bibehÄlla en 50% minskning av vÀgbuller jÀmfört med sin föregÄngare. KonsumentvÀnliga visuella mÀrken pÄ dÀckmönstret varnar föraren nÀr dÀcket inte fungerar optimalt vid torra, vÄta eller snöiga vÀderförhÄllanden. Förutom servicemÀrken varnar inriktningsverifieringssystemet föraren att kontrollera inriktningen nÀr det krÀvs.

GRANSKNINGAR

De flesta lÄngsiktiga anvÀndare rapporterar resultat som liknar vad företaget annonserar för dem. DÀcken Àr mycket bekvÀma, gripande och tysta pÄ vÀgen. Dessa matchar perfekt med tyngre bilar som Audi, Mercedes, Lexus, etc. PÄ grund av den tjockare sidovÀggen för lÀngre servicetider kan dessa rida lite tuffa ibland, men brukar köra mjuka och mjukare. Du kommer ocksÄ att fÄ en förbÀttring av din bromsning tack vare den klibbiga slitbanan.

GARANTI

Dessa dĂ€ck levereras med en utmĂ€rkt 6 Ă„rs eller 70.000 mil livslĂ€ngd garanti. Detta visar tydligt de kvalitetsstandarder som företaget följer för att sĂ€kerstĂ€lla en lĂ€ngre livslĂ€ngd för Pure Contact LS. Continental erbjuder ocksĂ„ en slitbanegaranti pĂ„ 1 Ă„r / första 2/32 ”slitage. Du fĂ„r 6 Ă„rs tillverknings- och materialgaranti och en 60 dagars eller första 2/32 ”provgaranti.

SLUTSATS

Vi anser att Continental Pure Contact LS Àr en av de bÀsta investeringarna för din bil. Dessa premium GT-dÀck Àr vÀldigt enkla att leva med och kommer inte svika dig i nÄgot slags vÀder. Med en lÀngre livslÀngd och tystare bekvÀm körning kommer dessa att förbÀttra din bils körkvalitet och hanteringsförmÄga. Stödda av Continentals stora garantier Àr dessa bland vÄra toppval för bildÀck pÄ den nuvarande marknaden.

The following two tabs change content below.
Continental Purecontact LS
Hej! Det Ă€r jag som Ă€r DĂ€ckBanditen. Jag Ă€r helt galen i dĂ€ck som du kanske listat ut. AnvĂ€nd dig av mina utförliga dĂ€cktest jag publicerat för att fatta rĂ€tt köpbeslut gĂ€llande dina dĂ€ck. Viktigast av allt — glöm inte att dela mina inlĂ€gg! Jag hoppas du gillar det hĂ€r!
Continental Purecontact LS

Latest posts by DĂ€ckBanditen (see all)