Cooper Evolution Tour

BerĂ€knad lĂ€stid: < 1 minut ⏳

Introduktion

Som en del av deras nya Evolution-serie av dÀck Àr Cooper Evolution Tour byggd som ett helÄrsdÀck för förare av alla typer av kuponger, sedans, minibussar och andra fordon.

Den hÀr senaste modellen Àr planerad för en lansering i mitten av 2018 och gÄr med i Evolution HT och Evolution Winter-dÀcken.

En slitbana för hela sĂ€songen, slitbanemönster med fem ribbor och Cooper’s Stabiledge-teknik ger ökat grepp pĂ„ torr trottoar samtidigt som det ger ökad svĂ€ngning och stabilitet.

DĂ€cktest: Cooper Evolution Tour

Fyra breda runtomgÄende spÄr och 3D-mikromÀtare som sippar runt slitbanan ger grepp pÄ vÄta gator.

Cooper har gjort sipesna djupgÄende, vilket Àr ett extra plus för den hÀr modellen. Dessa 3D-sipes hjÀlper ytterligare i dragkraft pÄ snö, is och andra vintervÀderelement.

Evolution Tour kommer att finnas i 48 storlekar och har en T-, H- eller V-hastighet. En 60K eller 65K mil slitbanegaranti ingÄr ocksÄ beroende pÄ dÀckets hastighet.

Vi kommer att ha en fullstÀndig genomgÄng av den hÀr nya modellen sÄ snart den blir tillgÀnglig.

The following two tabs change content below.
Cooper Evolution Tour
Hej! Det Ă€r jag som Ă€r DĂ€ckBanditen. Jag Ă€r helt galen i dĂ€ck som du kanske listat ut. AnvĂ€nd dig av mina utförliga dĂ€cktest jag publicerat för att fatta rĂ€tt köpbeslut gĂ€llande dina dĂ€ck. Viktigast av allt — glöm inte att dela mina inlĂ€gg! Jag hoppas du gillar det hĂ€r!
Cooper Evolution Tour

Latest posts by DĂ€ckBanditen (see all)