Goodyear Assurance MaxLife

Innehållsförteckning

BerĂ€knad lĂ€stid: < 1 minut ⏳

Introduktion

Med den högsta körstrÀcka-garantin av nÄgon modell i företagets historia, kommer det nya Goodyear Assurance MaxLife-sÀsongen att rulla ut i början av 2018. MaxLife-sporten Àr byggd för förare av alla typer av kuponger, sedans, minivans och crossovers den senaste tekniken för att öka greppet och slitbanan pÄ slitbanan.
Med sin unika TredLife-teknik som Àr utformad för att förbÀttra slitbanans livslÀngd kan du förvÀnta dig upp till 30% fler mil över deras standard helÄrsdÀck, vilket Goodyear garanterar för 85.000 miles.

Recension

Andra funktioner inkluderar en inbyggd slitbanemÀtare som visar dig exakt hur mycket slitbanan som finns kvar pÄ dÀcket innan du behöver byta dem. Bland de tillÀgg som Goodyear har skapat för att göra det lÀttare för förare att veta hur dÀcket bÀr.

Goodyear Assurance MaxLife kommer att finnas i ett antal 15-20 tum storlekar, med alla storlekar som ger en garanti pÄ 85 km. Vi kommer att ha en fullstÀndig recension av MaxLife sÄ snart den blir tillgÀnglig.

The following two tabs change content below.
Goodyear Assurance MaxLife
Hej! Det Ă€r jag som Ă€r DĂ€ckBanditen. Jag Ă€r helt galen i dĂ€ck som du kanske listat ut. AnvĂ€nd dig av mina utförliga dĂ€cktest jag publicerat för att fatta rĂ€tt köpbeslut gĂ€llande dina dĂ€ck. Viktigast av allt — glöm inte att dela mina inlĂ€gg! Jag hoppas du gillar det hĂ€r!
Goodyear Assurance MaxLife

Latest posts by DĂ€ckBanditen (see all)