Goodyear Cargo G26

BerĂ€knad lĂ€stid: 2 minuter ⏳

Introduktion

Goodyear Cargo-dÀck, som Àr gjorda för lÀtta kommersiella skÄpbilar och lastbilar, har utformats för att bekÀmpa olika körförhÄllanden samtidigt som de bibehÄller en högre prestanda pÄ vÀgen.

Med betoning pÄ livslÀngd och att fÄ ut mesta möjliga av dessa dÀck har Goodyear lagt till en dubbelradie slitbanekontur som frÀmjar jÀmnt slitage och utan tvekan förlÀnger dÀckens livslÀngd. Vi har hört mÄnga förare prata om hur lÀnge slitbanan hÄller pÄ detta dÀck i olika recensioner.

Recension

Dessutom hjÀlper tre breda runtomgÄende spÄr till att evakuera vatten pÄ vÄta ytor och öka vÄtt grepp. Dessutom ger diagonala och radiella knivar pÄ dÀcken en solid nivÄ av dragkraft, grepp och stabilitet pÄ bra vÀgunderlag under hela Äret.

DÀcken anvÀnds ofta som originalutrustning pÄ medelstora och tunga 2WD-lastbilar, skÄpbilar och pickuper, och Àven om de fungerar bra pÄ de flesta ytor Àr de inte konstruerade för anvÀndning i snö eller is. Goodyear Cargo-dÀck finns i storlekar pÄ 15 tum.

Fördelar

  • LĂ„ngvarigt dĂ€ck som garanterar bra körstrĂ€cka
  • Torr och vĂ„t dragkraft Ă€r utmĂ€rkt
  • Bra valuta för pengarna

Nackdelar

  • Inte för anvĂ€ndning under vintern

Sammanfattning

Goodyear Cargo G26 Àr ett solidt val baserat pÄ det faktum att det finns vÀldigt fÄ överraskningar med den hÀr modellen. De hÀvdar inte att de kan hantera snö och is och Àr utformade för sommarkörning som kan begrÀnsa deras anvÀndning, men gör det sÄ att du vet exakt vad du fÄr.

DÀcken levererar utmÀrkt prestanda över vÄta och torra vÀgytor och Àven om de inte har en körstrÀcksgaranti för körstrÀcka har mÄnga lÄngvÀga förare upplevt mer Àn 100 mil frÄn dessa.

Ett prisvÀrt dÀck som kan garantera livslÀngd och bra prestanda nÀr du Àr pÄ resande fot; det finns inte mycket annat som du behöver frÄn ett dÀck i den hÀr prisklassen.

DĂ€ckstorlekar

15″
  • 195/70R15C 104/102R BSW
  • 225/70R15C 112/110R BSW

LÀgsta pris pÄ Goodyear Cargo G26

För att se det senaste, lÀgsta priset pÄ Goodyear Cargo G26-dÀcken, klicka pÄ den stora knappen nedan.

Stort lycka till i ditt sökande!

The following two tabs change content below.
Goodyear Cargo G26
Hej! Det Ă€r jag som Ă€r DĂ€ckBanditen. Jag Ă€r helt galen i dĂ€ck som du kanske listat ut. AnvĂ€nd dig av mina utförliga dĂ€cktest jag publicerat för att fatta rĂ€tt köpbeslut gĂ€llande dina dĂ€ck. Viktigast av allt — glöm inte att dela mina inlĂ€gg! Jag hoppas du gillar det hĂ€r!
Goodyear Cargo G26

Latest posts by DĂ€ckBanditen (see all)