Goodyear Fuel Max SSD

BerĂ€knad lĂ€stid: 3 minuter ⏳

Introduktion

Goodyear har varit en pionjÀr inom dÀckproduktion under det senaste Ärhundradet. Företaget inledde sin ödmjuka början med att tillverka dÀck för cyklar och vagnar i slutet av 1800-talet. Efter bilrevolutionen i början av 1900-talet gick det Ohio-baserade företaget in i de stora ligorna och blev branschledande inom produktion av dÀck till olika typer av fordon.

För att hantera lÄngtransporter med tung nyttolast pÄ fordon har Goodyear kommit med de breda Fuel Max SSD-dÀcken. DÀcken har flera funktioner, som kommer att diskuteras kort nedan.

Recension

Goodyear Fuel Max SSD Àr företagets senaste erbjudande, utformat speciellt för att hÄlla lÀnge, och spara diesel pÄ varje körd mil. Kundrecensioner har varit bra hittills; Men lÄt oss bryta ner vad detta nya dÀck erbjuder för lastbilen pÄ lÄng sikt.

Lastbilen Àr en hörnsten i den amerikanska ekonomin. Och inte bara den amerikanska ekonomin; lastbilsförare och deras magnifika hÀstar har varit de oförklarliga hjÀltar under det senaste Ärhundradet. Eftersom brÀnslepriserna Äterigen stiger, Àr det nu viktigare Àn nÄgonsin att sÀnka brÀnslekostnaderna per resa.

Det Àr hÀr Goodyears Fuel Max-teknik kommer in. Tekniken ger flera fördelar. För det första minskar det brÀnslekostnaderna med sÄ mycket som 4% och pÄ lÄng sikt kan dÀcket ÄterhÀmta sina egna kostnader genom brÀnslebesparingar. Flera lager slitbanemönster pÄ Fuel Max-dÀck minskar ocksÄ rullmotstÄndet. Detta resulterar i jÀmnt slitage pÄ dÀcken pÄ lÄng sikt. Detta Àr mycket integrerat i lÄngdistansflottor.

Slutligen har Fuel Max SSD-dÀck ocksÄ SmartWay-teknik. Environmental Protection Agency (EPA) har avslöjat att denna teknik i Goodyears dÀck minskar utslÀppsgenereringen i motsats till normala dÀck.

Dessutom kommer de kommersiella dÀcken ocksÄ med DuraSeal-teknik. DÀcken kan tÀta slitbanor upp till en diameter pÄ en kvarts tum. DuraSeal-tekniken Àr dock endast begrÀnsad till dÀckens slitbanor och tyvÀrr inte sidovÀggarna.

Tekniken kan hjÀlpa till att undvika nödstopp eftersom lastbilen fortsÀtter att köra trots en punktering eftersom dÀcket lÀker av sig sjÀlv. Detta ger en större sÀkerhet över lÄnga drag och gör dÀcket till en bÀttre investering om du jÀmför fördelarna mot slitbanan. DuraSeal tech hjÀlper till att minska stillestÄndet avsevÀrt. Om du jÀmför tidsbesparing för flottan sammantaget kan det ge betydande monetÀra fördelar per Är.

Förutom DuraSeal har dÀcket breda spÄr med stenutkastare, som förhindrar att stenar borrar i dÀcket, vilket minskar dÀckens livslÀngd och sÄ smÄningom skapar en punktering. Dessa breda spÄr med stenutkastare förbÀttrar dÀckets livslÀngd.

Slitbanan Àr ocksÄ utformad för jÀmnt slitage och övergripande för livslÀngd. Detta sÀkerstÀller att du kommer att Àndra uppsÀttningen tillsammans och dÀrmed inte slösa bort dina bra pengar och oroa dig för att balansera frÄgor.

Fuel Max SSD-dÀck Àr utrustade med 3D TredLock Technology Blades, som fortsÀtter att ge förutsÀgbar dragkraft under varierande vÀder- och vinterförhÄllanden. Tekniken förbÀttrar ocksÄ körstrÀcka. Slitbanans design förbÀttras ytterligare av bredare spÄr som har stenutkastare för att ge stabilitet i svÄr terrÀng.

Recensioner av andra förare

Kundrecensioner visar att detta Àr ett slitstarkt dÀck pÄ torra och vÄta spÄr. LjudnivÄerna Àr mycket lÀgre Àn vÀntat, vilket Àr en trevlig överraskning. KomfortnivÄn Àr utmÀrkt. TrÀklÀderna Àr som pitchade av företaget.

FörvÀnta dig dock inte att dessa dÀck ger dig ett tillförlitligt grepp i snön. Kundrecensioner visar att Àven om dessa dÀck plogar genom snö kan grepp ibland vara svÄrt. DÀrför slutade de flesta kunderna med en 3 av 5 för snö, medan i resten för de flesta av kunderna var en 4 av 5, med nÄgra som ger komfort en solid 5 av 5.

LÀgsta pris pÄ Goodyear Fuel Max SSD

För att se det senaste, lÀgsta priset pÄ Goodyear Fuel Max SSD-dÀcken, klicka pÄ den stora knappen nedan.

Stort lycka till i ditt sökande!

The following two tabs change content below.
Goodyear Fuel Max SSD
Hej! Det Ă€r jag som Ă€r DĂ€ckBanditen. Jag Ă€r helt galen i dĂ€ck som du kanske listat ut. AnvĂ€nd dig av mina utförliga dĂ€cktest jag publicerat för att fatta rĂ€tt köpbeslut gĂ€llande dina dĂ€ck. Viktigast av allt — glöm inte att dela mina inlĂ€gg! Jag hoppas du gillar det hĂ€r!
Goodyear Fuel Max SSD

Latest posts by DĂ€ckBanditen (see all)