Goodyear FUELMAX S Performance

BerĂ€knad lĂ€stid: 3 minuter ⏳

Introduktion

Fuelmax S Performance introducerades av Goodyear pÄ IAA Commercial Vehicles 2018 och Àr en del av det hittills mest brÀnsleeffektiva dÀcksortimentet. Fuelmax-lÄngdistansstyrda dÀck Àr de första Goodyear-dÀcken som har helt kiseldioxidmönster.

Produkten har EU: s dĂ€ckmĂ€rkningsklass ’A’ för brĂ€nsleeffektivitet och uppfyller ocksĂ„ kraven för 3PMSF (Three Peak Mountain Snowflake) vinterdĂ€ck. Dessutom gör förhĂ„llandet mellan hög netto och brutto i samarbete med lĂ„gt slitbanedjup dessa dĂ€ck att förlĂ€nga optimerad körstrĂ€cka och lĂ€gre rullmotstĂ„nd.

Recension

Den nya Fuelmax S kommer med IntelliMax Groove-teknik, en optimerad hÄlform, tillsammans med andra innovationer för att förbÀttra brÀnsleeffektiviteten. Fuelmax S Performance-dÀcken möjliggör dedikerade lÄngdistansflottor för att maximera brÀnslebesparingar och hjÀlpa lastbilstillverkare att uppnÄ alltmer pÄfrestande EU-koldioxidmÄl. Fuelmax S-modellen förvÀntas minska 15% tunga koldioxidutslÀpp för bilar till 2025 och cirka 30% till 2030.

Goodyear Àr ett av de största globala dÀckföretagen och tillverkar sina produkter i 48 anlÀggningar fördelade pÄ 22 lÀnder. Dess innovationscenter i Colmar-Berg, Luxemburg och Akron, Ohio tillverkar toppmoderna produkter som sÀtter branschens prestanda och teknikstandard.

Fördelar

  • Fuelmax S har IntelliMax Groove Technology
  • Produkten erbjuder optimerat rullmotstĂ„nd under dĂ€ckslitage
  • FörhĂ„llandet mellan hög netto och brutto optimerar bĂ€rbar gummivolym med minimalt slitbanedjup
  • DĂ€ck har en optimerad hĂ„lform
  • De optimerade bladvinklarna hjĂ€lper till att förbĂ€ttra vĂ„tt grepp och rullmotstĂ„nd

Nackdelar

  • FrĂ„n och med oktober 2018 har Goodyear Fuelmax D Performance-dĂ€cken inte samlat tillrĂ€ckligt med vĂ€gkilometer för att avslöja solida nackdelar.

FuelMax prestanda

Fuelmax S Performance styrdÀck omfattar storlekarna 385 / 55R22.5 och 315 / 70R22.5. 385 / 55R22.5 styrdÀck har sex revben, och 315 / 70R22.5 har fem med bÄda slitbanekapacitet för att effektivisera regelbundet slitage och vattenfördelning. Dessutom bibehÄlls vÄtbromsprestandan lÄngt in i dÀckens funktionella livslÀngd.

Faktum Àr att kombinationen av Fuelmax S Performance-styrdÀck med Goodyears Fuelmax T-slÀpdÀck ska öka koldioxidminskningarna och konsekventa brÀnslebesparingar. En lÄngdistansflotta med 100 fordon som anvÀnder denna dÀckkombination kan spara upp till 214 000 liter diesel per Är och minska nÀstan 557 000 kg koldioxid. Detta resulterar i besparingar pÄ cirka 340 000 $.

Uppskattningarna ovan Ă€r centrerade pĂ„ en 4 × 2 40-ton traktor med Goodyear Fuelmax T slĂ€pdĂ€ck som kör i lĂ„ngdistansservice med en genomsnittlig brĂ€nsleförbrukning pĂ„ 30 liter / 100 km och en Ă„rlig körstrĂ€cka pĂ„ 100 000 km. Visserligen ska de faktiska resultaten variera baserat pĂ„ (men inte begrĂ€nsat till) vĂ€der- och vĂ€gförhĂ„llanden, slitförhĂ„llanden, körstil, dĂ€cktryck, dĂ€cksstorlek och underhĂ„ll av fordonet.

IntelliMax Groove Technology

Fuelmax S utomlands lanseringen av den ultramoderna IntelliMax Groove Technology. Den har slitbanemönster och ger bÀttre rullmotstÄnd i motsats till sina föregÄngare. En patenterad tillverkningsteknik gör det möjligt att forma ett dolt mönster till dÀcket.

Dessutom stÀngs de tre dolda regndroppspÄren nÀr de rullar via fotavtrycket. Revbenen hjÀlper varandra att stelna upp slitbanan. IntelliMax-spÄren blir ocksÄ aktiva nÀr dÀcket Àr 50% slitet. Eftersom slitbanedjupet Àr mindre Àr ribborörelsen nedtryckt och behöver dÀrför inte hjÀlp av de stÀngda IntelliMax-spÄren.

DĂ€ckstorlekar

  • 295/80R22.5
  • 315/60R22.5
  • 315/70R22.5
  • 315/80R22.5

LÀgsta pris pÄ Goodyear FUELMAX S Performance

För att se det senaste, lÀgsta priset pÄ Goodyear FUELMAX S Performance-dÀcken, klicka pÄ den stora knappen nedan.

Stort lycka till i ditt sökande!

The following two tabs change content below.
Goodyear FUELMAX S Performance
Hej! Det Ă€r jag som Ă€r DĂ€ckBanditen. Jag Ă€r helt galen i dĂ€ck som du kanske listat ut. AnvĂ€nd dig av mina utförliga dĂ€cktest jag publicerat för att fatta rĂ€tt köpbeslut gĂ€llande dina dĂ€ck. Viktigast av allt — glöm inte att dela mina inlĂ€gg! Jag hoppas du gillar det hĂ€r!
Goodyear FUELMAX S Performance

Latest posts by DĂ€ckBanditen (see all)